TAL Techniek
TAL Techniek
TAL Techniek
TAL Techniek
TAL Techniek
TAL Techniek

Meewerkend Voorman Constructiewerkplaats

Wie zijn wij:
Tal Techniek B.V. is een carroserriebouwbedrijf in Weert. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en het monteren en constructie van laadbakken op bedrijfswagens. Dit kunnen open en gesloten laadbakken zijn maar ook schuifzeillaadbakken. Ons bedrijf heeft een eigen constructiewerkplaats en hiervoor zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman.

Wat ga je doen:
Je gaat werken in een team van 4-5 collega’s. Naast het meewerken in de productiehal stuur je het team aan en begeleid je je collega’s. Dit doe je in overleg met onze werkvoorbereiding. In onze productiehal worden vooral kleine series gemaakt voor onze carrosserie-afdeling. De werkzaamheden bestaan uit lassen (mig/mag en tig), het bedienen van de kantbank en de CNC plasmasnijder. Je bent verantwoordelijk voor het hele productieproces.

Waar ga je werken:
We zijn een bedrijf dat bestaat uit 25 mensen verdeeld over 3 afdelingen. De lijntjes zijn kort en we hebben een hecht team.

Wie ben jij:
Je weet van aanpakken en je durft initiatief te nemen.
Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
Je bent een echte teamplayer

Vacaturedetails:
Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast contract.
We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse:
Als je denkt dat jij de juiste persoon bent voor deze functie neem dan contact met Martijn Princen op. Je kunt hem mailen (martijn@taltechniek.nl) of bellen (0495-538087).